torsdag 10. oktober 2013

Veldedighetskonsert

Foto: Guro HansenEtter ein ide hos Renates venninne, Farnosh Dalili, arrangerer selskapet Theva Gruppen AS en spennende intimkonsert til støtte for "størst av alt er kjærligheten". 

Hvem kommer?
Det blir en magisk aften med Espen Hana som konferansier. Artistene som stiller er Siri Vølstad Jensen, Kjell Reianes, Jørgen Tjemsland, Camilla Maria Myrås, Øystein Gilje + Don Cactus, Carina Osnes & Raphael og Svein Andre fra No Diggedis. Det blir med andre ord god musikk og underholdning. 
 
Hvor og når?
Konserten er på Fredheim Arena lørdag 19. oktober kl. 19:00, dørene åpner kl. 18:30. Vi regner med at arrangementet varer til ca. kl. 21:00. 

Skjer det noe mer?
Å jada!! Det blir salg av kaffi og kaker, loddsalg og auksjon. Noe av det du kan by på er bilde av Kjell Pahr Iversen og Anette Moi, 7 gavekort i fra Gand Kjøreskole, 4 gavekort fra butikken Drøm på Stadionparken. Fotballklubbene Viking og Ulf Sandnes har gitt hver sin signerte drakt som blir auksjonert bort. Gevinstene til loddsalget er blant annet gavekort på fiske spa, smykker, fotokunst, billetter til Viking og til Rogaland Teater. 

Alle inntekter går uavkortet til "Størst av alt er kjærligheten", og etter konserten vil det bli uformell samling på Residence Bar. I fra kl. 23:00 - 02:00 blir det afterparty på SabiSushi på Sandnes, men dette er forbeholdt de som har vært på konserten.

Dette blir så spennende at du KAN IKKE gå glipp av det!

Billetter kjøpes på Billettservice her.
Har du noen spørsmål om konserten? Trykk her for kontaktinformasjon.

Det er selskapet Theva Gruppen AS som arrangerer og tar kostnaden for konserten, absolutt alle pengene går uavkortet til Størst av alt er kjærligheten! Dersom det er andre bedrifter som ønsker å være med å støtte så ta kontakt her eller via stoerstavalterkjaerligheten@gmail.com

Håper å se dere alle!!! Inviter alle du kjenner og kom!

Varmt velkommen!


Eli1 kommentar:

  1. Så fantastisk! Gleder meg allerede, og håper det blir full sal!!

    SvarSlett