torsdag 24. oktober 2013

Om å takke...!

Foto: Synne G. Østgård


Vi bruker ordet takk – ofte som en frase; takk for turen, takk for maten, takk for lånet…
Ofte så er det bare et ord, et ord vi sier, nesten automatisk, fordi vi er opplært til det.
Derfor så føler vi nå at vi nesten ikke vet hva vi skal si.
TAKK føles ikke stort nok lenger.
Vi har så mange å takke, så mange som har engasjert seg og hjulpet oss.
Så mange som sender gode ønsker, varme klemmer og ikke minst bidrar praktisk og økonomisk for at vi skal komme i mål.  


Foto: Synne G. Østgård

Intimkonserten på lørdagskvelden gjorde at vi tok et gigantisk steg i retning av å nå målet vårt.  
Om man noen gang kan si at følelsene lå utenpå huden og tårekanalene gikk tomme, så gjorde de det på lørdag…
For en kveld!!
For en kjærlighetserklæring!


Foto: Synne G. Østgård

Vi er så ufattelig glade og stolte over å kunne si at vi fikk inn 160.000,- på denne kvelden!!
Takket være en mann som «forbarmet seg over» oss damene som prøvde å gjøre en forskjell for Renate.
Takket være Arild, som på noe som føltes som ett minutt, hadde ordnet med lokale, musikere, print av plakater, og alt det andre praktiske rundt konserten, og ikke minst all oppmuntringen han har gitt oss på veien mot konserten.
Takket være Veronica som har vært en fantastisk koordinator. Veronica har limt sammen arrangementet samtidig som hun har holdt oss andre oppdatert. Hun har delegert oppgaver og hatt stålkontroll. Takket være Dan som sammen med Arild og Veronica jobbet døgnet rundt for å få denne kvelden til å bli virkelighet.
Alle som trenger det skulle hatt «en Arild» Vi er dypt takknemlige og ydmyke over hva du og teamet ditt gjorde for oss, og vi kan ikke takke deg nok. Det finnes ikke store nok ord til å beskrive hvor glade vi er for at du ville være med på laget vårt. Vi er bare noen små husmødre, du er en stor mann med et raust og stort hjerte! 
TAKK kjære Arild!!!! 
 

Foto: Synne G. Østgård


Vi vil også takke alle dere som kom og tilbragte lørdagskvelden sammen med oss, og gjorde kvelden til det den ble. Vi hadde loddsalg og kakesalg, og det må kunne sies at både kaker og lodd gikk unna som varmt hvetebrød.
Med Espen Hana som elegant geleidet oss fra sanger til sanger gjennom kvelden, og som gjorde små jente-hjerter glade når de fikk være med som blomsterjenter og som premieutdelere. Espen Hana som sporty tok «hammeren» i hånden og på sitt humoristiske og magiske vis med hammana-hammana-hammana-uttrykk fikk dratt den ene auksjonen i land etter den andre.


Foto: Synne G. Østgård


Intimkonserten på lørdag må kunne kalles en braksuksess, med en gjeng med musikere som har så stort hjerte at de stiller opp gratis for saken!. 
Med blant annet Jørgen Tjemslands sang så fikk vi alle fastslått at «Kjærlighet fins». Kjell Reianes sang så lunt og fint at det er «Aldri for seint», Espen Solsbak imponerte oss alle med nydelig klassisk sang. For å nevne noen.
Vi kan vel ikke legge skjul på at kveldens høydepunkt var når Siri Vølstad Jensen sang Hellbillies sang «Den finaste eg veit», etter ønske fra Renate`s kjære ektemann Kenneth. Det var nok ikke mange som klarte å holde tårene tilbake da… En nydelig sang, med et passende budskap, fra en utrolig talentfull dame! Camilla Maria Myrås sin tolkning av ”Gabriellas sång” var en perfekt avslutning på en magisk aften, den gjorde stort inntrykk på alle!! 
Hvordan skal vi klare å takke dere, alle dere som sang så flott? Alle dere som jobbet med lyd og lys, alle dere som jobbet bak i kulissene på en eller annen måte? Vi er så utrolig takknemlige for jobben dere gjorde, og som var med på å gjøre kvelden til det den ble!  Vi er ydmyke – Tusen takk!!! 

Foto: Synne G. Østgård


Vi skulle bare hatt litt mer tid, det ser vi nå i etterkant. Kvelden gikk alt for fort, og endringer i planene måtte til for at vi ikke skulle måtte være der hele natten.  Vi fikk ikke loddet ut alle premiene, det er en ting. Men vi kan berolige alle med at vi tar de med oss videre til neste arrangement. Saken er, utrolig nok, at når vi åpnet dørene til konserten så fikk vi en hel haug med ekstra premier i hendene, som vi ikke hadde gjort regning med. Så ufattelig generøst, og utrolig og plutselig få tildelt enda flere premier med en verdi på mangfoldige tusen. Vi må ta en diskusjon på hvordan vi skal gjøre best nytte av disse – og jeg er sikker på at det er nettopp på grunn av disse premiene vi kommer til å komme i land med ønsket vårt. Så Tusen Hjertelig Takk til alle dere nydelige mennesker som har bidratt med premier, vi er dere evig takknemlige!! ♥ 
 

Foto: Synne G. Østgård

I tillegg så skylder vi mange andre en like stor takk! Engasjementet har vært ufattelig stort!
Alle dere storhjertede mennesker som har kommet med bidrag på andre måter; privatpersoner som har satt inn penger på konto, tre skjønne jenter som har solgt lapper på Randaberg og som klarte å få inn utrolige 1.700,- Kjersti som sporty leide seg selv ut som vindusvasker i nabolaget sitt på Randaberg, og som gjorde vinduene litt renere og bidro med penger til Renate. Arne Øygarden som godhjertet donerte sin private, gamle og ærverdige Volvo veteranbil, auksjonerte den bort for 20.000,- og gav pengene uavkortet til Størst av alt er kjærligheten. Frode Jensen som utrettelig har gått rundt til venner, naboer, bedrifter, kjente og ukjente og fått samlet inn en mengde gavekort, samt kontanter.
Av redsel for å glemme noen må vi derfor si at vi takker alle som på en eller annen måte har bidratt eller har planlagt å bidra – TUSEN TAKK!!
Alle bidrag varmer, og alle bidrag er like viktige! 


Foto: Synne G. Østgård


Vi er langt på vei mot målet vårt, tenk om vi er så heldige at vi faktisk kunne få lov til å gi noe tilbake? Tenk om vi klarer å samle inn mer penger enn det behandlingsreisen faktisk koster? DET hadde vært stort! Kreftforeningen trenger penger til forskning. Forskning på kreft generelt. Og det vil vi gjerne få lov til å bidra med – og det er det Renate har bestemt; blir det penger til overs så går de uavkortet til Kreftforeningens forskning på kreft.

Foto: Synne G. Østgård


Neste sak på agendaen vår er familedagen som er fastsatt til søndag 17.november. Denne dagen er fortsatt under planlegging, men noen aktiviteter som loppemarked, ansiktsmaling/glitttertatovering, loddsalg og kakesalg er allerede fastsatt. Flere ting på agendaen den dagen kommer, så det er bare å følge med framover! Vi kan love at det blir en koselig dag for hele familien!


Foto: Kristin Øritsland

Aller sist vil vi bare få takke Renate selv.
Tusen takk tøffe og hjertegode Renate, for at du er den du er – din omsorg for alle andre enn deg selv, din omtanke for alle dyr og for de som er svake. Du er noe helt for deg selv! Selv på dine dårlige dager så bekymrer du deg over at andre ikke har det bra.
Du gir av deg selv og din nestekjærlighet har ingen grenser.
Nå vil vi at du skal, for en liten stund, ikke tenke på alle oss andre, ikke bekymre deg om vi er slitne på grunn av dette, om vi har det bra og om alt er greit.
Tenk på deg selv du, og bli sterkere og bedre!
Det er en utrolig stor ære å få lov til å gjøre dette for deg, det gjør oss større som mennesker og den kjærligheten og varmen vi får tilbake fra alle som engasjerer seg i dette – det er unikt! Det er en stor belønning for oss, og vi gjør dette med største glede og lykke.
Dette gjør hjertet vårt stort, og vi er alle så glade i deg!! 


Foto: Synne G. Østgård

Stor klem fra Monica og jentene dine ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar